SektMP Forum
Nowy użytkownik
Tutaj chciałbym wiedzieć kto wysyła i o której będzie w wiosce...
Nie wiem nic o atakach, albo prawie nic...
kto co wysłał?
na wioske Wioska Monix ida 2 ataki:
- 500lk+120taranow
- 500lk+500łk+rycerz z luneta
na Wioska Ilonix:
- 240lk+250ck+60taranow+60katapult na mur
- 500lk+500łk+120taranow i po tym jesli nie bedzie obrony szlachic i wiocha moja
atak z taranami na Monix dojdzie o 10:40:50, a drugi postaram sie zeby doszedl ok 11-12
dodatkowo straszaki:
wioska Rafix - 50pik+1lk+1taran
Wioska Paulinux - 50pik+1lk+1taran
mozliwe ze w czasie wojny jeszcze troche atakow pojdzie bo stajnie mam zapchane
Ostatnio edytowany przez anih (2008-03-31 06:41:22)
Nowy użytkownik
anih, to który raz atakujesz Ilonix ? moze Ci pomóc z przejeciem tej wioski?
Nowy użytkownik
ja będę po 11 szlachcicem w gówniej wiosce rafixa i o 15 w tej co jest najbliżej mnie
na Ilonix idzie dopiero 1 atak, bedzie jeszcze 1-2 i pozniej jesli nie bedzie defa w wiosce to 2xszlachc, bede tez obserwowal jak ida ataki na inne wioski i jak na nich def jest eliminowany
na razie lepiej jak reszta skoncetruje sie na wyeliminowaniu glownych wiosek
PS. moze zaprosic Elite do wojny, z tym ze napisac im ktore osoby moga atakowac, zebysmy nie wchodzili sobie w droge?
Nowy użytkownik
z Elita bardzo dobry pomysł...goodsmack co Ty na to?
Nowy użytkownik
cel Gracz: rafix2000xp
Wioska: Wioska Ilonix (630|175) K16
Trwanie: 6:39:04
Przybycie: 31.03.08 17:33:34:722
przybycie za:
Moj atak grubasem
Nowy użytkownik
no mam nadzieje ze szlak go trafi ale ja pierwszy raz tu gram...
Widze że do Ilonix nie ma co sie pchać- narazie zająłem się Nozartem- wojna szarpana.
Skanuje Paulinux- moze zwiazę go tam atakami, a jak dołączą koledzy- może weżniemy się za Sir Rosomaka- po 12:00 ma zacząc się zadymianie z mojej strony-ataki pozorowane- sam tez coś puszcze.
Myślę żeby Elity nie zapraszać do tego z kilku powodów, m.in raczej im nie zależy żebyśmy tu sobie rządzili, dlatego mogli by się połączyć z PWSZ w tym. Dlatego oficjalnie ściemniamy wszystkim z poza SektMP że nie ma wojny i to tylko potyczki pomiedzy kilkoma graczami.